Blombud i hela Stockholm

02 mars 2022 jenny_olsson

editorial

För den som gillar blommor är det något alldeles extra att få ett blombud. Blommor kan skänka så mycket glädje och verkligen visa omtanke. Det finns många anledningar och tillfällen då man vill skicka ett blombud. Kanske bor man långt ifrån den man älskar och vill visa lite extra uppskattning.

Kanske har man en familjemedlem som fyller år eller har tagit examen men som bor långt ifrån men som man ändå vill fira lite extra tills dess att man kan ses. Befinner man sig i en storstad som Stockholm kan det också vara bekvämt att  skicka blommor via ett bud då staden är stor och man kanske inte har tid eller möjlighet att hälsa på just den dagen. 

Visa omtanke med blommor 

Blommor kan också skickas som ett sätt att visa sitt deltagande. Kanske har man en vän som har en anhörig som har gått bort och man vill visa omtanke genom en kondoleansbukett. Man brukar oftast välja ljusa, vita blommor då men vet att det är en person som gillar färg väljer människor ibland att skicka en färgglad bukett istället. 

blombud

 

 Om man ska skicka blombud i Stockholm kan man vända sig till Lindhagen Blommor. Det är både enkelt och smidigt att skicka blombud via dem. När man som kund har lagt en beställning hör butiken av sig för att bekräfta beställningen, antingen via telefon eller mail. Tänk på att lägga beställningen i tid om du vill att den ska komma fram samma dag. Före klockan elva på vardagar och klockan tio på helgerna. 

Om du har någon som du tänker lite extra på och som du vill visa omtanke genom en bukett eller kanske en krukväxt, hör av dig till Lindhagens blommor så hjälper de dig! Att skicka en blomma kan verkligen skänka glädje till någon! Det kan ofta säga mer än tusen ord! 

Fler nyheter